Veilig betalen

iDeal internetbankieren

DEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling die niet teruggedraaid kan worden door de klant. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

De banken die zijn aangesloten bij iDeal zijn de volgende:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • BUNQ
 • ING
 • KNAB
 • Rabobank
 • SNS Bank
 • SNS Regio Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot

Het grote voordeel van iDeal is dat het hele proces snel werkt. De betalingen zijn zeer snel binnen en de bestelling wordt ook z.s.m. verstuurd.

Vooraf overmaken

Één van de betaalopties is vooraf overmaken. Dit betekent dat je een orderbevestiging per mail van ons ontvangt. Hierin staan onze bankgegevens en het ordernummer. Aan de hand van deze mail kan je de betaling voldoen. Pas zodra wij de betaling hebben ontvangen, worden de artikelen besteld. Bij vooraf overmaken kan gevraagd worden om een aanbetaling.

Paypal

Paypal is een snelle, betrouwbare en innovatieve oplossing om te betalen. Met Paypal kunnen wij betalingen via creditcard, bankoverschrijvingen en betalingen vanaf rechtstreekse Paypalrekeningen ontvangen. Het voordeel van Paypal is dat er 24 verschillende valuta’s uit 190 landen worden geaccepteerd. Je kunt makkelijk betalen door middel van een email te bevestigen.

Contant betalen

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling onder Rembours te laten versturen. Dit houdt in dat je contant bij levering betaalt. Het bedrag dient ook daadwerkelijk contant en gepast betaald te worden, daar onze vervoerder niet werkt met mobiele pinapparaten. Voor vrachten onder Rembours brengen wij standaard € 12,- extra in rekening. Vanwege de extra administratie kosten die gemaakt worden. Mocht je het geld niet in huis hebben, wordt het product mee retour genomen.

Betalen bij afhalen

Indien je het product wilt afhalen, kan je ook betalen in ons magazijn. Hier kan je pinnen of contant betalen. Indien het om een bestel artikel gaat, kan er gevraagd worden om een aanbetaling. Voordat je het product komt afhalen, graag dit van te voren aangeven zodat we het product voor je klaar zetten en we zeker weten dat het aanwezig is.

Achteraf betalen – Klarna

Klarna voert het volledige achteraf betaalproces uit. Je ontvangt een digitale factuur van Klarna per mail en kunt achteraf betalen. De betaling dient binnen 14 dagen na de verzending binnen te zijn bij Klarna. Van deze betaalmethode kan je enkel gebruik maken, indien het bedrag lager is dan € 500,-. Zelfs als dat het geval is, kan het zijn dat Klarna toch heeft besloten dat je geen gebruik mag maken van deze dienst. Dit kan aan een aantal factoren liggen:

 • Klarna voert een volledige gegevenscontrole uit. Het kan zijn dat Klarna op grond van deze gegevens heeft besloten dat je niet gebruik mag maken van deze dienst.
 • Het afleveradres komt niet overeen met het factuuradres. Dit kan ook het geval zijn bij levering aan een afhaallocatie.
 • Je hebt nog openstaande rekeningen bij Klarna.
 • Klarna acht je niet kredietwaardig.
 • Je bent (nog) niet bekend bij Klarna

 

Achteraf betalen – AfterPay

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijkenproberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Let wel op, de retourvoorwaarden van de webwinkel zijn altijd leidend. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt. https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/hoe-werkt-afterpay