Wie zijn wij ?

DesignBadkamers.com is in tegenstelling tot de meeste van onze concullega’s niet ontstaan door internetjongens die badkamers zijn gaan verkopen maar door badkamer jongens met passie die op internet zijn gaan mee participeren.

Dit is dan ook terug te zien in het overzichtelijke assortiment van producten die ook daadwerkelijk mooi te combineren zijn.
Tevens is het grote voordeel van DesignBadkamers.com dat u niet hoeft te kopen in een webshop en er pas na levering erachter te komen of het daadwerkelijk is van wat u er van verwachtte.

Nee onze producten kunt u gewoon komen bekijken in onze studio in Sneek wanneer u dat wenst.

De mensen achter DesignBadkamers.com hebben hun sporen reeds dik verdiend en zijn allen al vele jaren werkzaam in de badkamerbranche op hoog niveau.

Onze visie is niet om de goedkoopste te zijn. Onze visie is namelijk goede kwalitatieve badkamer producten op de markt brengen tegen een marktconforme prijs waar u jaren na aankoop nog van kunt genieten.

Wilt u graag dat wij alle tijd voor u hebben om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven dan verzoeken wij u voor uw komst een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

DESIGN BADKAMERS.COM

Klompenmakersstraat 2
8601 WR Sneek

+31 (0)515 745 051
info@designbadkamers.com

KvK 57717370 Leeuwarden
BTW NL 85.27.04.380.B01