Bezorgen

U heeft bij Designbadkamers.com de keuze om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze af te halen. Bij de bezorging van onze artikelen maken we gebruik van 2 vervoerders. Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van het pakket wordt een vervoerder door ons geselecteerd.

 

Bezorgen kleine artikelen t/m 35 KG

Bijna alle kleine producten worden verzonden met de pakketdienst van Packs, Packs is één van de meest klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. Eén logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland gedurende zes dagen per week, dus óók op zaterdag. Met meer dan 60 depots in de Benelux is Packs altijd dicht bij u in de buurt. Packs onderscheidt zich door persoonlijk contact en persoonlijke zorg voor ál uw zendingen. Zodra uw order ons magazijn verlaat ontvangt u een track&trace code waarmee u uw order kunt volgen.

 

Bezorgen grote artikelen/pallet/pakketten boven 35 KG

Grote en zware producten worden veelal verzonden met een extern transportbedrijf. Er wordt alleen op werkdagen en tijdens kantooruren bezorgd. Designbadkamers.com levert in beginsel alleen volledige bestellingen en geen deelleveringen. Wanneer u een deel van uw order eerder wilt ontvangen zullen wij in overleg met u kijken naar een passende levering. Wanneer uw bestelling compleet is, wordt u per e-mail of telefoon benaderd voor het maken van een bezorgafspraak. Indien u een datum heeft gekozen, kunt u op de dag van levering voor een tijdsindicatie telefonisch contact opnemen met onze vervoerder. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan kunnen bijkomende leveringskosten worden gerekend. Levering van deze producten is tot aan de eerste drempel.

 

Bezorgen op etage

Onze vervoerder levert de bestelling tot aan de (eerste) drempel. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden tot aan de drempel van het portiek afgeleverd.

 

Bezorgen op Waddeneilanden

Wanneer u op één van de Waddeneilanden woont, dan wordt uw bestelling binnen de geschatte levertijd aan de vervoerder aangeboden die uw bestelling overbrengt naar het betreffende eiland. Het kan dus zijn dat uw bestelling op de Waddeneilanden een langere levertijd zal hebben. Doorgaans dient u rekening te houden met een vertraging van 2 werkdagen.

 

Afhalen

U kunt uw bestelling altijd zelf ophalen ineen van onze showrooms. Afhalen is gratis en is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Ook bij zelf ophalen gelden onze levertijden. Wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden, brengen wij u per e-mail op de hoogte.

 

Levertijden

Je bestelling wordt veelal binnen 1 werkdag verzonden, waardoor je je bestelling al binnen maximaal 2 werkdagen in huis hebt. Toch gebeurt het wel eens dat wij een langere levertijd hanteren. De levertijd vind je terug op de productpagina en in de mailbevestiging. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je bericht van onze vervoerder met daarin de Track & Trace gegevens (indien van toepassing). Heb je je bestelling na maximaal 5 werkdagen nog niet ontvangen? Dan is er helaas wat mis gegaan. Neem contact met ons op via klantenservice@designbadkamers.nl Bij alle artikelen worden levertijden aangegeven. Deze worden continu bijgewerkt en naar beste weten ingevuld. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

 

Bezorgkosten

Alle bestellingen boven de € 100,- worden gratis verstuurd! De bezorgkosten voor bestellingen lager dan €100 worden geleverd tegen een tarief van € 6,75 Wanneer u uw bestelling in een ander land dan Nederland wenst te laten bezorgen, dan dient u hierover vooraf te informeren bij onze klantenservice. Zij informeren naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.