Renovatie Realestate Badkamer suites

Wij werken met een select netwerk aan makelaars en specialisten in de vastgoedsector. Bekijk hier een selectie van de onlangs door ons gerealiseerde projecten.

Category
Renovation Bathroom-Suites

Designers
Designbadkamers.com / STS Projects

Client
Private-Realestate Property

Working days

Slaapkamer met badkamer ensuite

Het kamer in kamer idee, zoals vaak te vinden is in hotels, is een badkamer slaapkamer combinatie waarbij de badkamer enkel toegankelijk is via een deur in de slaapkamer. Het idee is niet nieuw, maar de moderne variant van de open badkamer vraagt om meer integratie en openheid.

Je eigen Wellness ruimte door badkamer in slaapkamer.

Stel je toch eens voor dat je met je half slaperige hoofd zo de douche instapt. Je kunt bijna hiernaartoe kruipen want jouw badkamer grenst aan jouw slaapkamer. Voor velen is dit een fantasie. En toch heb je het vast wel eens meegemaakt tijdens een overnachting in een hotelkamer.

Een badkamer naast jouw slaapkamer zorgt voor een op en top comfortabel gevoel. Je waant je vanzelf in een luxe wereld, een beetje alsof je op vakantie bent.  Met een badkamer ensuite krijg je dit voor elkaar.

In deze prachtige badkamer zie je hoe mooi het kan zijn om een soort stijl helemaal door te voeren. Het natuurlijke eiken houten badkamermeubel straalt een huiselijke warmte uit. De wastafels zijn van mat wit solid surface. Ook de grote ronde spiegel met zijn organische vorm straalt rust en eenheid uit.

De puntjes op de……

Om het geheel compleet te maken hebben wij hier 2 stuks Jay elektrische verwarmde handdoek houders in geborsteld roestvrij staal aan toegevoegd.

Minimalistisch ontwerp

Vanaf jouw comfortabele bed sta je binnen twee tellen onder deze heerlijke in roestvrij staal uitgevoerde regendouche. Hier zie je dat je veel rust creëert door één stijl en kleur te gebruiken.

Het prachtige eikenhout gecombineerd met rustig mat-wit en oerdegelijk roestvrij staal geeft de badkamer een natuurlijke uitstraling waarin je je helemaal zen voelt.

Ga jij binnenkort je nieuwe badkamer inrichten? Wij hebben de leukste en de nieuwste badkamertrends voor je!

Producten toegepast in deze badkamer:

  • Solid surface wastafels model
  • RVS wandkraan model
  • RVS Elektrische handdoekverwarmer Jay
  • RVS Inbouw thermosstatische doucheset model
  • Inloopdouche met RVS Profiel en 10mm glas voorzien van Nano coating
  • Massief eiken badkamer meubel in Monocoat kleur….model
  • Elektrische vloerverwarming type…..

Related Projects