Nieuwbouw Master Badkamer

Deze prachtige nieuwbouw woning in het nieuwbouwplan Harinxmaland te Sneek .

Category
New Home Bathroom

Designer
Designbadkamers.com

Client
Private/New Build Property

Working days
19

Nieuwbouw Harinxmaland Sneek

In deze prachtige badkamer zie je hoe mooi het kan zijn om rustige natuurlijke kleuren te combineren prachtige grote tegels in een rustige en natuurlijk zand tint.

Prachtige natuurlijke badkamer in rustige zand tint

Badkamer meubel
Het massief eiken houten badkamermeubel, uit de Livigno serie met de doorlopende ladefronten, straalt centraal in de badkamer. De combinatie met de royale wastafel van Solid Surface, met royale afleg in rustig en natuurlijk mat wit, geeft veel gebruikscomfort. De laden zijn voorzien van Blum Movento Ladegeleiders uiteraard met soft close functie.

Aansluitend op het meubel is een kolomkast in gespoten mat zwart toegepast, dit om de gewenste extra opberg ruimte in te vullen.De rechthoekige spiegel op maat met spiegelverwarming heeft dezelfde breedte als het meubel en de wastafel en straalt hierdoor eenheid en rust uit.Het prachtige eikenhout gecombineerd met rustig mat-wit en het geborstelde roestvrij staal geeft de badkamer een rustige en natuurlijke uitstraling

Douche
Thermostatische regendouche set uitgevoerd in geborsteld RVS met verstelbare handdouche en standaard voorzien van een maar liefst Ø25 cm grote waterbesparende douchekop.

Douche-wand
De zwarte douchewand/inloopdouche geeft een mooi contrast in het geheel, deze is voorzien van een handdoekrail, erg praktisch.

In deze prachtige badkamer zie je hoe mooi het kan zijn om een soort stijl helemaal door te voeren. Het natuurlijke eiken houten badkamermeubel straalt een huiselijke warmte uit. De wastafel is van mat wit solid surface. Ook de grote spiegel op maat straalt rust en eenheid uit.

De puntjes op de……

Om het geheel compleet te maken hebben wij hier 2 stuks Jay elektrische verwarmde handdoek houders in geborsteld roestvrij staal aan toegevoegd, simpel, elegant en functioneel, door haar slanke vormgeving en 175 cm hoogte.

De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de Jay ingeschakeld is, brandt er een subtiel led lichtje onder de knop. Het verbruik is ongeveer net zo veel als een normale gloeilamp. De Jay kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd. Eenvoudige montage  op een standaard inbouwdoos.

Met dank aan familie Haagsma te Sneek

Producten toegepast in deze badkamer:

  • Solid surface wastafel maatwerk model
  • RVS inbouwwandkraan model Milano EH Steel
  • RVS Elektrische handdoekverwarmer Jay
  • RVS opbouw thermosstatische doucheset model EH Steel
  • Inloopdouche met zwart profiel en 10mm glas voorzien van Nano coating
  • Massief eiken badkamer meubel maatwerk in Monocoat kleur naturel model EH Wood
  • Elektrische vloerverwarming type EH Heating
  • Toilet mat wit zonder spoelrand compact  46 cm Futuro Flush / Soft close zitting

Related Projects