Master badkamer ensuite

In de master badkamer, waar een strakke grijze gietvloer ligt, vind je een combinatie van ‘beton cire’ panelen, die helemaal tot aan het plafond lopen en wit gestuukte wanden de masterbadkamer heeft een royale open doorgang wat zorgt voor connectie met de daaraan grenzende slaapkamer. Het voordeel is natuurlijk dat de badkamer hierdoor heel veel lichtinval binnen krijgt.

Je eigen Wellness ruimte door badkamer in slaapkamer.

De wit gestuukte wanden geven de badkamer een zachte serene uitstraling, terwijl er met een goede balans tussen eikenhout, solid surface en rvs een hele luxe sfeer is gecreëerd, zoals de rvs kranen en de rvs douche en het op maat gemaakte massief eikenhouten badkamermeubel. De badkamer is ingericht met moderne luxe voorzieningen, zoals een luxe dubbele douche met een geïntegreerd massief doucheplateau afgesloten met een op maat gemaakte douchewand met deur, een dubbele wastafel, een mooie eiken houten badkamermeubel.  In de master badkamer is een luxe badkamer ensuite gecreëerd, en vanuit de badkamer kan je zelfs doorlopen naar de inloopkast!

Luxe Toiletruimte

De toilet ruimte is voorzien van een luxe rimfree toilet geheel uitgevoerd in mat wit voorzien van soft close / quick release toiletzitting en bijpassend mat wit bedieningspaneel.

Het toilet wordt steeds luxer, hygiënischer, comfortabeler en veelzijdiger

Eye catcher is het op maat gemaakte eiken plankje met boomschors rand voorzien van onze EH Design Cossato S solid surface fontein kom ∅24 en rvs Milano inbouw fonteinkraan. De inrichting is afgemaakt met bijpassende accessoires.

Renovatie Master Badkamer Stads Villa Bolsward

Deze prachtig gerenoveerde stads villa hebben wij mogen voorzien van een prachtige master badkamer en een toilet inrichting.

Category
Renovation Master Bathroom

Designer
Designbadkamers.com

Client
Private

Working days
21

Slaapkamer met badkamer ensuite

Het kamer in kamer idee, zoals vaak te vinden is in hotels, is een badkamer slaapkamer combinatie waarbij de badkamer enkel toegankelijk is via een deur in de slaapkamer. Het idee is niet nieuw, maar de moderne variant van de open badkamer vraagt om meer integratie en openheid.

Je eigen Wellness ruimte door badkamer in slaapkamer.

Stel je toch eens voor dat je met je half slaperige hoofd zo de douche instapt. Je kunt bijna hiernaartoe kruipen want jouw badkamer grenst aan jouw slaapkamer. Voor velen is dit een fantasie. En toch heb je het vast wel eens meegemaakt tijdens een overnachting in een hotelkamer.

Een badkamer naast jouw slaapkamer zorgt voor een op en top comfortabel gevoel. Je waant je vanzelf in een luxe wereld, een beetje alsof je op vakantie bent.  Met een badkamer ensuite krijg je dit voor elkaar.

In deze prachtige badkamer zie je hoe mooi het kan zijn om een soort stijl helemaal door te voeren. Het natuurlijke eiken houten badkamermeubel straalt een huiselijke warmte uit. De wastafels zijn van mat wit solid surface. Ook de grote ronde spiegel met zijn organische vorm straalt rust en eenheid uit.

De puntjes op de……

Om het geheel compleet te maken hebben wij hier 2 stuks Jay elektrische verwarmde handdoek houders in geborsteld roestvrij staal aan toegevoegd.

Minimalistisch ontwerp

Vanaf jouw comfortabele bed sta je binnen twee tellen onder deze heerlijke in roestvrij staal uitgevoerde regendouche. Hier zie je dat je veel rust creëert door één stijl en kleur te gebruiken.

Het prachtige eikenhout gecombineerd met rustig mat-wit en oerdegelijk roestvrij staal geeft de badkamer een natuurlijke uitstraling waarin je je helemaal zen voelt.

Ga jij binnenkort je nieuwe badkamer inrichten? Wij hebben de leukste en de nieuwste badkamertrends voor je!

Producten toegepast in deze badkamer:

  • Solid surface wastafels model EH Design Sacile
  • RVS wandkraan model Milano MI4017
  • RVS Inbouw thermosstatische doucheset model Milano MIDS1
  • RVS Douchegoot
  • Massief Berkenhouten badkamer meubel met massief eiken top in Monocoat kleur Naturel
  • Spiegel Ø120 met dimbare/kleurtint aanpassing en spiegelverwarming.
  • Solid Surface Bad model EH Design Modena
  • RVS vrijstaande badmengkraan met handdouche model Milano MI4020
  • Elektrische vloerverwarming

Related Projects